Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Aangename verrassing na waterschade

4 september 2021 9:00


Het zal niemand zijn ontgaan dat het hoge water van eind juli onze vereniging ook aardig had getroffen.

Toen de grensrechter van GDC 1, Piet den Ouden, in één van de krantenartikelen las dat zelfs de vloerbedekking in de bestuurskamer het niet had overleefd, belde hij me en gaf hij aan dat hij via zijn werkgever hier waarschijnlijk wel iets in kon betekenen!

Ik weet niet of iemand inmiddels al een kijkje heeft genomen in de bestuurskamer, maar Piet is zijn woorden volledig nagekomen en heeft zijn werkgever bereid gevonden ons de vloertegels gratis te doen toekomen!

Waarvoor onze grote dank richting Tarkett en Piet natuurlijk!! Voor degenen die Tarkett nog niet eerder zijn tegengekomen, onderstaand een korte introductie van dit ‘meedenkend’ bedrijf.

Tarkett
Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding.

Met een breed scala aan producten, waaronder onder meer PVC vloeren, projecttapijt en tapijttegels , vloerkleden, hout en kunstgras bedienen zij hun klanten in meer dan honderd landen wereldwijd door middel van strategische merken als Tarkett en DESSO.

Wij zetten ons in voor duurzame ontwikkeling en hebben een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle ® principes en de circulaire economie bevorderen. We hebben als uiteindelijke doel met onze duurzame vloeren bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

 

Henk Treffers
Voorzitter Wilhelmina ’26

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!