Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Welkome versterking voor Technische Commissie

25 oktober 2021 20:00


Sinds vorig jaar bewegen Kees Schouten en Theo Wijgers (na 20 jaar trouwe inzet) zich steeds meer op de achtergrond als ondersteuning voor de TC. Marcel de Waal nam het stokje van deze heren over.

Gelukkig mochten we daarna ook Marcel Mans aan dit team toevoegen. Hij vervult de rol als wedstrijdsecretaris en biedt ook ondersteuning aan de begeleiding aan onze lagere senioren elftallen. 

Welkom
Sinds afgelopen week mogen we nog een persoon verwelkomen, Willem Kuijntjes maakt namelijk zijn opwachting. 

''Als vrijwilliger kent Willem onze clubcultuur en is hij organisatorisch sterk. Daarnaast heeft hij, door zijn rol als scheidsrechter, een breed netwerk in de voetballerij. Dit komt altijd goed van pas.
Willem_KuijntJes.png
Met Willem aan boord kunnen we o.a. meer tijd en aandacht besteden aan de selectie. Verder willen we als Technische Commissie de komende periode de focus leggen op het verder ontwikkelen van het technisch beleid voor de langere termijn.'' Laat TC-captain Marcel de Waal vanavond aan onze site-redactie weten.

Interview
Willem is geen onbekend gezicht op de Ebbe. Voor wie hem nog niet zo goed kennen, een kleine voorstelronde.

Wie ben je?
Willem Kuijntjes 33 jaar oud, samenwonend met Margit Vos in Wijk een Aalburg. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als teamleider Beheer en Programmering bij de Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Waar kom je oorspronkelijk vandaan?
Niet uit Wijk en Aalburg, ik ben opgegroeid in Zuilichem. Ik kom nu een kleine 7 jaar bij Wilhelmina’26 omdat mijn vriendin Margit Vos actief is bij het damesteam. 
Daardoor ben ik hier terechtgekomen. Sinds een half jaar wonen wij met veel plezier samen in Wijk en Aalburg.

Wat vind je van de club Wilhelmina’26?
Ik ervaar het als een warme club met fanatieke en trouwe supporters. Binnen de club heerst er veel samenhorigheid. Het eerste en tweede elftal speelt op een prima niveau, waarvan het eerste elftal in een leuke regio-competitie voetbalt. Ik merk als leden van Wilhelmina’26 op de juiste manier benaderd worden, bijna ieder lid bereid is om een bijdrage te leveren aan het voorbestaan van de club. Dat is een groot goed!

Voetbal jezelf nog bij een elftal?
Nee, ik voetbal zelf niet. Ik ben actief als scheidsrechter voor de KNVB op de landelijke lijst. Dat wil zeggen dat ik fluit in de 2e en 3e divisie in het zaterdag voetbal. Voetballen en fluiten op dit niveau is niet te combineren.

Je bent sinds kort lid van de Technische commissie, hoe is het contact ontstaan?
Marcel de Waal heeft mij benaderd of ik wilde toe treden tot de technische commissie.

Wat denk jij te kunnen bijdragen als lid van de TC?
Ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren aan het behalen en bewaken van de doelstellingen van de club. Ook wil ik proberen voor spelers en trainers van de selectie, als mede voor de andere elftallen een optimale omgeving te creëren waarin ze kunnen presteren.

Ik denk dat je als TC-Lid continue je spreekwoordelijke thermometer moet hangen in de selectie alsmede ook in de begeleiding van de selectie.

Wat leeft er, waar kan de Technische commissie eventueel een bijdrage in leveren, enzovoort. Het managen van een groep is wat ik dagelijks doe in mijn werk. Als ik dit ook kan doen in een ‘sportief klimaat’ ben ik op mijn best.  

Ben je toevallig al lid van Wilhelmina’26 ;-) ?
Sinds kort ben ik rustend lid geworden bij Wilhelmina’26. Ook ben ik al actief als vrijwilliger. Ik sta 1x in de maand op de Clubavond achter de bar. Dat is iets wat ik graag doe.

Wil je nog iets kwijt?
Bedankt voor dit leuke interview, hopelijk zie ik jullie snel op de Ebbe.
Blijf gezond!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!