Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Prachtige nieuwe dug-outs

15 november 2021 19:00


In de afgelopen week zijn langs het hoofdveld 2 prachtige nieuwe dug-outs geplaatst.

Enkele jaren geleden kwam ons trouwe lid Toon van de Koppel te overlijden en hij had zijn eigen clubje in het testament laten plaatsen. Lang hebben we gedubd waar we dat mooie bedrag aan zouden besteden en we denken met deze prachtige dug-outs een passende bestemming te hebben gevonden. Een bestemming waar Toon ongetwijfeld met een trots gevoel naar zou hebben gekeken!

Zonder onze coördinator Eddy en alle vrijwilligers die hier weer heel wat uurtjes en energie in hebben gestoken, zou het niet gelukt zijn zoiets te regelen.

Ook onze hartelijke dank aan de makers/ leveranciers; De constructie door WIELHEK, bestickering door Plan4You, de beplating door GDS Nederland en de betonplaten door EMON.


WhatsApp_Image_2021-11-13_at_08.35.47.jpeg

WhatsApp_Image_2021-11-15_at_19.10.04.jpeg

In deze dug-outs zijn acht zitplaatsen en ernaast nog eens vier. Het is dus ook niet meer toegestaan om nog extra stoelen naast de dug-outs te zetten.

Meteen een oproep aan alle gebruikers om netjes met de nieuwe dug-outs om te gaan, ook aan de zijde van het trainingsveld. Dus bijvoorbeeld niet met ballen tegen de achterzijde aan schieten.


Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!