Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Update begeleiding selectie en lagere elftallen

9 juli 2022 12:00


Nu het seizoen 2021/2022 afgelopen is en de zomervakantie voor ons staat, wil niet zeggen dat de TC van Wilhelmina’26 stil zit. Sterker nog, er moest nog veel gebeuren en we zijn dan ook blij dat de selectie elftallen compleet zijn voor het nieuwe seizoen. Ook in de begeleiding van de elftallen moesten nog wat 'gaten' gevuld worden.

Wij zijn blij dat er leden van Wilhelmina’26 zijn die in het seizoen 2022/2023 een rol willen gaan spelen in de begeleiding van deze elftallen.

1e elftal: Bas van der Steenhoven gaat de rol innemen als leider/materiaalman bij ons eerste elftal. Als assistent-scheidsrechter gaat Arie-Pieter Verdoorn de honneurs waarnemen. Rob Wolters blijft ook nog een seizoen zijn taken als fysiotherapeut uitvoeren.

2e elftal: Kevin Colijn is volgend jaar de leider van het tweede elftal. Ze kunnen volgend seizoen ook op pad met een vaste assistent-scheidsrechter. Geron de Bruin is voor het seizoen 2022/2023 vastgelegd.

3e elftal: We hebben dit elftal voor het nieuwe seizoen helaas moeten terugtrekken. Er waren afgelopen seizoen al met enige regelmaat personele problemen en dat zou na de zomerstop niet anders zijn. Gelukkig sluiten er een aantal spelers van het oude 3e elftal aan bij de selectie, het oude 4e en de 35+.

4e elftal: Dat word in het seizoen 2022/2023 het nieuwe 3e elftal. 

35+ elftal: Ook in het seizoen 2022/2023 kunnen we weer genieten van de kwaliteiten van het 35+ elftal.

VR1: Voor het dames elftal hebben we ook trainers en een leidster kunnen vinden die de begeleiding van deze groep gaan doen. Erik van de Nieuwegiessen en Jan Versteeg (Sap) gaan de enthousiaste dames trainen. Rianne Versteeg mogen we verwelkomen als leidster, tot slot zal Corné Tamerus optreden als assistent-scheidsrechter.

 

Wij wensen iedereen veel succes toe komend seizoen in welke rol dan ook.

 

Groeten,

Technische Commissie Wilhelmina’26

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!