Vacature: Leider 2e elftal (seizoen 2023-2024) - Wilhelmina '26 - Wijk en Aalburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Vacature: Leider 2e elftal (seizoen 2023-2024)

30 mei 2023 19:45


Voor het 2e elftal van Wilhelmina ‘26, uitkomend in de 1e klasse B (zaterdag), zijn wij op zoek naar een elftalleider.

Inhoud
De selectie van dit elftal bestaat uit een mix van spelers die overkomen vanuit de jeugd en spelers die al langer in het 2e elftal actief zijn.

Als elftalleider speel je een belangrijke rol in het bevorderen van een goede teamdynamiek en het creëren van een positieve sfeer onder leiding van trainer André van Vugt. Je stimuleert en motiveert de spelers, en moedigt hen aan om hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als team.

Tijdens wedstrijden ben je aanwezig om het team te ondersteunen en logistieke taken op je te nemen, zoals het invullen van het wedstrijdformulier en vervoerregeling voor uitwedstrijden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kleding en materiaal.

Samenvattend
Kortom, als elftalleider van het 2e elftal ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en motivatie van het team, waarbij je een belangrijke rol speelt in het creëren van een positieve en succesvolle omgeving voor de spelers.

Interesse?
Heb je interesse om deel uit te maken van deze leuke groep en je steentje bij te dragen aan Wilhelmina ‘26, neem dan contact op met TC-lid Willem Kuijntjes bereikbaar op 06-25319082

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!