Datum

1 oktober 2016 10:30

Accommodatie

Onbekend

Keeper: Geurt; Verdediging: Jordi, Kaj, Yoël, Daan en Devin; Middenveld: Siebe, Jari en Stijn; Aanval: Noud, Rick, Niek en Jesse

Afgelopen weekend werd er weer gevoetbald. Een paar dagen voor zaterdag dachten we nog dat we tegen Everstein moesten, ook wel de koploper met een doelsaldo van +17 na twee wedstrijden.

Halverwege de week kregen we het nieuws dat Everstein naar een hogere competitie werd gedaan, dus hoefden we die wedstrijd niet te spelen. Nu werd Unitas de tegenstander. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd, misschien waren wij iets beter. Ondanks dat kwamen we wel op een achterstand, maar dat wisten we al snel recht te buigen via een benutte strafschop door Jesse. Even later werd het zelfs 2-1 voor ons. Vervolgens kwam Unitas weer en scoorde indirect uit een vrije trap. Maar weer hadden we een weerwoord, voor de rust maakten we het 3-2. Dat was dus de ruststand, maar helemaal tevreden konden we niet zijn.

Het had bijvoorbeeld eigenlijk 4-2 moeten zijn door Yoël die een corner er in één keer in schoot, maar de grensrechter van Unitas beweerde dat de bal niet over de lijn was. Bovendien speelden we zelf ook niet het mooie voetbal waar we anders altijd goed in zijn. De tweede helft veranderde dat. Het probleem was dat de kansen die we weggaven gingen erin, terwijl wij de vele kansen die we kregen niet tegen de touwen konden krijgen.

Nou, op één keer na dan, maar toen vlagde de grensrechter van Unitas voor buitenspel. Zo kreeg een wedstrijd waarin we toch wel net iets beter waren, een voor ons teleurstellend resultaat. Maar ja, volgende wedstrijd gewoon weer vol gas geven.