Acht doelpunten verdeeld in een gelijkspel

Datum

17 september 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Keeper: Geurt; Verdediging: Daan, Yoël, Kaj en Jesse; Middenveld: Siebe, Jari, Stijn en Devin; Aanval: Niek, Jordi en Rick.

Ook deze zaterdag werd er weer gevoetbald door de C1 van Wilhelmina, tegen Woudrichem dit keer. We hadden nogal wat recht te zetten, na het pijnlijke verlies tegen Noad van vorige week. Daar verloren we met 0-1, terwijl wij minstens vijf kansen hadden kunnen, misschien wel moeten maken.

Noad had daarentegen maar één schot op doel, maar daar koop je allemaal geen brood voor. Vandaag moesten we ons dit keer dus van onze beste kant laten zien. Dat moest ook wel, want Woudrichem bleek een erg lastige tegenstander. We kwamen na ongeveer elf minuten op voorsprong door een vrije trap van Jesse.

Jammer genoeg gaven we onze voorsprong binnen no-time weg en niet veel later scoorde Woudrichem ook de 2-1. En zo maakten we maar even kennis met de dodelijke spits van Woudrichem, een snelle, sterke speler die bijna alles afmaakt. Nadat we deze goals tegen hadden gekregen was het onze beurt om iets terug te doen. Weer schoot Jesse een vrije trap binnen en zo stond het 2-2.

Vervolgens sloeg Woudrichem weer twee keer toe. Wederom twee keer de spits, waarbij de eerste van die twee ongelukkig werd aangeraakt door Kaj, maar na een hele mooie aanval kon Jordi voor rust nog de 4-3 binnentikken. Na de rust kregen we meer grip op de wedstrijd. We waren de betere en het spel werd voor het grootste deel van de wedstrijd op de helft van Woudrichem.

Daarin was ook een hoofdrol weggelegd voor de geweldig spelende Niek. Hij was het dan ook die na een prachtige actie van Siebe de assist gaf op Rick die de, toch wel bevrijdende gelijkmaker binnenschoot. De scheidsrechter floot na nog wel een paar kansjes af bij een stand van 4-4.

Dat betekende een einde aan een spectaculaire wedstrijd met leuk voetbal. We hebben dan misschien niet gewonnen, we hebben wel weer laten zien wat we kunnen.